Джулиана Гани наводни профила си в  Инстаграм с провокативни снимки

...
Джулиана Гани наводни профила си в  Инстаграм с провокативни снимки
Коментари Харесай

Джулиана Гани – майка кукувица: Сексбомбата отсвири и второто си дете

Джулиана Гани наводни профила си в  Инстаграм с провокативни фотоси от летните си ваканции, които нямат край. Но почитателите на Джулката я заковаха с коментар: И второто си дете ли захвърли, като първия си наследник? ” питат я възмутени почитатели.

А тя, колкото и да е устата този път резервира безмълвие, продължава да бълва снимки от следващото райско кътче. Където се снима с служителя на реда Теодор, татко на второ й чадо.

Даже Гани написа в персоналната си страница, че в този момент схваща за какво на Малдивите споделят „ парадайса на земята ”: „ Щом съм там с обичания си, нищо не ми би трябвало! ”

Явно тунинговната кокона освен нехае за децата си, само че и за мъника Кай. Който роди преди време. Хлапето няма още навършена годинка, само че живее без мама и баща. Които се пекат и се чекнат на далечни плажове.

Добре най-малко, че първородния й наследник Давид има грижлив баща, който сподели, че е страховит родител. А суетната Джулка  едва ли се сеща за него. Запознати издават, че Гани освен разчита на бабите на бебето, само че си наела и бавачка, която да я сменя по време на майчинството. Само дето не си дава сметка, че по този начин ще изтърве най-хубавите си мигове  с дребния Кай и батко му Давид.

Инфо: Хотнюз

Тагове: new Джулиана Гани. Джулиана Гани на Малдивите Джулиана Гани деца
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР